AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavul valiz görmek

Kahve falında bavul valiz görmek

Kahve falında bavul valiz görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dünya malı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yeni şeyler deneneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bavul valiz gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında bavul valiz görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bavul görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Kahve falında bir bavul para görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Kahve falında bavul içinde para görmek başarılarının tadına varacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına inanılır.

Kahve falında turuncu bavul görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında bavulunu toplamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işarettir.

Kahve falında bavul aramak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe bavul görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir