AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bavul para görmek

Kahve falında bir bavul para görmek

Kahve falında bir bavul para görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bavul para gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Kahve falında bavul dolusu para görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bavulla para görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında bavulda para görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında bir bavul para görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavul içinde para görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bavul görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının bavulunu taşımak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında otobüste bavul unutmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir