AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu bavul görmek

Kahve falında turuncu bavul görmek

Kahve falında turuncu bavul görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ismini herkese duyuracağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu bavul gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında turuncu bavul görmek çok hayırlı işlere girileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalet eder.

Kahve falında bavulla arabaya binmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağır bavul taşımak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık bavul görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulunu toplamak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş bavul görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı bavul almak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir