AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulunu toplamak

Kahve falında bavulunu toplamak

Kahve falında bavulunu toplamak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında bavulunu toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dahil olmasını istediğiniz kişiler varsa istediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında bavulunu toplamak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavula eşya toplamak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulur.

Kahve falında bavul kaybetmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında dolu bavul görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bavul görmek az çalışarak çok gezeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi bavul görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında bavulda para görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bavul görmek büyük miktarda para kazanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir