AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarını yemek

Kahve falında cam kırıklarını yemek

Kahve falında cam kırıklarını yemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, güvenini sarsacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, iyi halini yitireceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarını yemek gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında cam kırıklarını yemek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırığı yemek hayallerin yarıda kalacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları yemek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık cam yemek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında cam kırığına basmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırık görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında cam kırıkları kusmak hataların telafi edileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığı süpürmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir