AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam parçası görmek

Kahve falında kırık cam parçası görmek

Kahve falında kırık cam parçası görmek dertleri biteceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçası gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalettir.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, huzurlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçası görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçaları görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir