AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda cam kırıkları görmek

Kahve falında yolda cam kırıkları görmek

Kahve falında yolda cam kırıkları görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında yolda cam kırıkları gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında yolda cam kırıkları görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, ticarette yol katedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığı sesi duymak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek küs arkadaşların barışacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklar görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek ondan kazanç elde edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir