AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye vermek

Kahve falında battaniye vermek

Kahve falında battaniye vermek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, büyük rahatlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında battaniye vermek gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek borçlarının azalacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye battaniye vermek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında yıkanmış battaniye görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir