AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye satın aldığını görmek

Kahve falında battaniye satın aldığını görmek

Kahve falında battaniye satın aldığını görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, malların artacağına delalettir.

Kahve falında battaniye satın aldığını gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında battaniye satın aldığını görmek başarıya ulaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Kahve falında battaniye almak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında battaniyeye sarılmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulur.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil battaniye görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniyede bebek görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir