AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine battaniye örtmek

Kahve falında üzerine battaniye örtmek

Kahve falında üzerine battaniye örtmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, işte de mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek borçlarının çoğalacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek işlerinde kara geçeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine battaniye örtmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir