AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil battaniye görmek

Kahve falında yeşil battaniye görmek

Kahve falında yeşil battaniye görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil battaniye gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil battaniye görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında battaniye toplamak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek maneviyata yöneleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalettir.

Kahve falında birine battaniye örtmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek battaniyesi almak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir