AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan iğneyi çıkarmak

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eline iğne battığını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret eder.

Kahve falında ele iğne battığını görmek mutluluğunun katlanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna iğne battığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunlarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek işte başarılı adımlar atılacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir