AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, keyifli olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yılmayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, sağlık sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzına iğne battığını görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir