AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında vücuduna iğne battığını gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına iğne battığını görmek mal ve mülk sahibi olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret eder.

Kahve falında eline iğne batması görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğnelerin battığını görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek sayılacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir