AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele iğne battığını görmek

Kahve falında ele iğne battığını görmek

Kahve falında ele iğne battığını görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ele iğne battığını gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eline iğne batması görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine yorulur.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında eline iğne battığını görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Kahve falında ele iğne battığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında parmağına iğne battığını görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek ağır günler geçireceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir