AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına iğne battığını görmek

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bacağına iğne battığını gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna iğne battığını görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline iğne battığını görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında eline iğne batması görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir