AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline iğne battığını görmek

Kahve falında eline iğne battığını görmek

Kahve falında eline iğne battığını görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında eline iğne battığını gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline iğne battığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline iğne batması görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ele iğne battığını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında birine iğne battığını görmek sorunlarının günden güne azalacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında iğnenin battığını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir