AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iğne battığını görmek

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına iğne battığını gördüyseniz:

  • Birdenbire fazlasıyla duygusallaşabilirsiniz.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine iğne battığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak sıkıntıya düşeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna iğne battığını görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir