AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla bataklığa batmak

Kahve falında arabayla bataklığa batmak

Kahve falında arabayla bataklığa batmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, zenginliğinin süreceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, önünü açacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak dertlerin bölüşüleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bataklığa batmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında bataklığa batan birini görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında bataklık çamur görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta yürümek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bataklığa saplanmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir