AnaSayfa / Genel / Kahve falında baston tutmak

Kahve falında baston tutmak

Kahve falında baston tutmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, geleceğine bakacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında baston tutmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında baston tutmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın baston görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında bastonlu adam görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, istediği herşeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden baston almak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında bastonu kaybetmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta baston görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir