AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonlu adam görmek

Kahve falında bastonlu adam görmek

Kahve falında bastonlu adam görmek ters giden işlerin düzeleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bastonlu adam gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında bastonlu adam görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yeni işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden baston almak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında bastonlu nine görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine inanılır.

Kahve falında bastonu kaybetmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek iyiliğe kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baston görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir