AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan yaralanmak

Kahve falında baştan yaralanmak

Kahve falında baştan yaralanmak ailesindeki huzurun bozulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, istenmeyen bir yolculuğa, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sorunların kalmayacağına yorulur.

Kahve falında baştan yaralanmak gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında baştan yaralanmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan ameliyat olmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında baştan vurulmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında baştan çıkarmak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında baştan öpülmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini baştan çıkarmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında baştan öpmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir