AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan öpülmek

Kahve falında baştan öpülmek

Kahve falında baştan öpülmek işlerinin iyi gideceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, boş yere korku duyulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında baştan öpülmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında baştan öpülmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, maddi açıdan ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında baştan çıkarmak onu alkışlayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan ameliyat olmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan öpmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan vurulmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına yorulur.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir