AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan vurulmak

Kahve falında baştan vurulmak

Kahve falında baştan vurulmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan vurulmak gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında baştan vurulmak gelişim içine girileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan çıkarmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baştan yaralanmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında baştan öpmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini baştan çıkarmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir