AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan ameliyat olmak

Kahve falında baştan ameliyat olmak

Kahve falında baştan ameliyat olmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kendi işinin sahibi olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baştan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Kahve falında baştan ameliyat olmak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında baştan çıkarmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet eder.

Kahve falında baştan silahla vurulmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan vurulmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında baştan öpülmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini baştan çıkarmak kazançlı işler yapılacağına, talihin yüze güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir