AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini baştan çıkarmak

Kahve falında birini baştan çıkarmak

Kahve falında birini baştan çıkarmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, imkân sahibi olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında birini baştan çıkarmak gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında birini baştan çıkarmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baştan çıkarmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan öpmek hayır getirecek işlere girileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baştan ameliyat olmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Kahve falında baştan yaralanmak üzüntülü günler yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir