AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan çıkarmak

Kahve falında baştan çıkarmak

Kahve falında baştan çıkarmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında baştan çıkarmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında birini baştan çıkarmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında baştan silahla vurulmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet eder.

Kahve falında baştan öpmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında baştan öpülmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işarettir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret eder.

Kahve falında baştan vurulmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir