AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüyü açmak

Kahve falında başörtüyü açmak

Kahve falında başörtüyü açmak işindeki bereketin de çoğalacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüyü açmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında başörtüyü açmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında başörtü açmak zararının büyük olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında hediye başörtü almak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yırtık başörtü görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtü görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Kahve falında başörtü yapmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında birinden başörtü almak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir