AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık başörtü görmek

Kahve falında yırtık başörtü görmek

Kahve falında yırtık başörtü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, maddi olanakların artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık başörtü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında yırtık başörtü görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, tebrik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, can sıkıntısının geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden başörtü almak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil başörtü almak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başörtülü bir kadın görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında eşini başörtülü görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi başörtü örtmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir