AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden başörtü almak

Kahve falında birinden başörtü almak

Kahve falında birinden başörtü almak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden başörtü almak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında başörtülü insanlar görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtü kesmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık başörtü görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtülü bayan görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtü çıkarmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek halinin iyi olduğuna, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık birini başörtülü görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir