AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü yapmak

Kahve falında başörtü yapmak

Kahve falında başörtü yapmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtü yapmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında başörtü yapmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtü görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında birinden başörtü almak daha geniş bir rızık elde edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet eder.

Kahve falında başörtü hediye almak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına başörtü vermek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, resmi bir göreve getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir