AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü açmak

Kahve falında başörtü açmak

Kahve falında başörtü açmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtü açmak gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Kahve falında başörtü açmak geçim sıkıntısının olmayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüyü açmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulur.

Kahve falında kendini başörtülü görmek anne duasının açılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başörtülü görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi başörtü görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo başörtü görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında sarı başörtü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başörtü yapmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir