AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü yakmak

Kahve falında başörtüsünü yakmak

Kahve falında başörtüsünü yakmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsünü yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında başörtüsünü yakmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsüz görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu başörtüsü görmek muradınıza ereceğinize, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine başörtüsü vermek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir