AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsüz görmek

Kahve falında başörtüsüz görmek

Kahve falında başörtüsüz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsüz gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına başörtüsü görmek herkesin takdirinin toplanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında çok başörtüsü görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek sözlerinden çıkmayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünün açıldığını görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı başörtüsü örtmek iyilik ve hayır bulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir