AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü çıkarmak

Kahve falında başörtüsü çıkarmak

Kahve falında başörtüsü çıkarmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bir fitne çıkarmaya, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine yorulur.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mor başörtüsü görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü açan birini görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk başörtüsü görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir