AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü görmek

Kahve falında başörtüsünü görmek

Kahve falında başörtüsünü görmek büyük bir işin sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, işlerinde verimin artacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Kahve falında başörtüsünü yapamamak işlerine dört elle sarılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsü görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüden başörtüsü almak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine başörtüsü vermek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir