AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü yapamamak

Kahve falında başörtüsünü yapamamak

Kahve falında başörtüsünü yapamamak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsünü yapamamak gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri başörtüsü görmek küskünlüklerin oluşacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında mor başörtüsü takmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı başörtüsü görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi başörtüsü görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsü istemek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir