AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden başörtüsü almak

Kahve falında ölüden başörtüsü almak

Kahve falında ölüden başörtüsü almak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden başörtüsü almak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüden başörtüsü almak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüsüz kuran okumak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına başörtüsü takmak ağız tadının bozulmayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü unutmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, işindeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri başörtüsü görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir