AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü görmek

Kahve falında başörtüsü görmek

Kahve falında başörtüsü görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında başörtüsü hediye almak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünü açık görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birini başörtüsüz görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir