AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında başörtüsü bağlayamamak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, keyfinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz başörtüsü görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsünü görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında başörtüsüz namaz kılmak zorluğa düşeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir