AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak üzüntülerin daha da artacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mor başörtüsü takmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başına başörtüsü takmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak umutsuz olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hayır getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir