AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü bağlayamamak

Kahve falında başörtüsü bağlayamamak

Kahve falında başörtüsü bağlayamamak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında başörtüsü bağlayamamak gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü bağlayamamak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü kaybetmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtüsü görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında eski başörtüsü görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsünü açtığını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir