AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü aldığını görmek

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başörtüsü aldığını gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri başörtüsü görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında başörtüsünü açtığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsüz namaz kılmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, kime gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulur.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir