AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına başörtüsü takmak

Kahve falında başına başörtüsü takmak

Kahve falında başına başörtüsü takmak borç içinde bir yaşam süreceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında başına başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Kahve falında başına başörtüsü takmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor başörtüsü takmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsü takmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir