AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü kesmek

Kahve falında başörtüsü kesmek

Kahve falında başörtüsü kesmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsü kesmek gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında başörtüsünü kesmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü kesmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rızkının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında başörtüsünü birine vermek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, evine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek tatsız günlerin geride bırakılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir