AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye başörtüsü vermek

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, aniden evlilik kararı alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, şansının kendisinden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında ölüden başörtüsü almak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında eski başörtüsü görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mor başörtüsü görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında mavi başörtüsü görmek yanlış kişilere denk geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsünü görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir