AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini başörtüsüz görmek

Kahve falında birini başörtüsüz görmek

Kahve falında birini başörtüsüz görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini başörtüsüz gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Kahve falında oyalı başörtüsü görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında renkli başörtüsü görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi başörtüsü görmek heveslerinin de azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsüz dışarı çıkmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor başörtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü görmek yeni bir semte taşınılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir