AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başörtü satın almak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye başörtü vermek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı başörtü görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında başörtülü bayan görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden başörtü almak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendisini ona adayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir