AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü kesmek

Kahve falında başörtü kesmek

Kahve falında başörtü kesmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, iyilik ve hayır bulacağına, işlerinin bollaşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başörtü kesmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında başörtü kesmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye başörtü vermek karın artacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi başörtülü görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başörtülü bayanı açık görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek tartışma yaşayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında başörtülü bebek görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir