AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek karlı işler yapacağına, gönül gözünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah şapka taktığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine inanılır.

Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, muradın olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işarettir.

Kahve falında siyah yüzük taktığını görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir